Potrebujete rezervacijo?

Preverite razpoložljivost naših sob in ostalih prostorov na desni povezavi.

Poletna poTEPANJA

Poletne počitnice v Hotelu Oskar Zaplata so odlična ideja! Naša lokacija tik ob Preddvoru vam omogoča raziskovanje čarobnih kotičkov te slikovite pokrajine, kjer se lahko prepustite čarom narave in številnim aktivnostim na prostem. Doživite edinstvene trenutke v objemu gora in jezer, ki bodo v vas pustili nepozabne spomine. Naša gostoljubna ekipa je vedno pripravljena, da poskrbi za vaše udobje in nepozaben oddih. Skupaj izkoristimo poletne dni ter se jeseni vrnemo spočiti, osveženi in polni energije za nove dogodivščine.

Preberi več

ZimskE DOGODIVŠČINE

Odkrijte čarobnost Gorenjske v Hotelu Oskar Zaplata, kjer se vaše zimske počitnice spremenijo v nepozabno doživetje. Začnite dan s popolnim zajtrkom in se prepustite raziskovanju čudovitega okolja Preddvora. S široko paleto aktivnosti, ki jih ponujamo, boste ustvarili spomine, ki jih boste cenili za vedno.

Preberi več

Sobe in nastanitev

Hotel Oskar Zaplata razpolaga z 18 sobami (skupaj 45 ležišč). 

Po razburljivem dnevu, polnem doživetij in vtisov, vas bo pričakal sproščen ambient, ki nudi vse, kar potrebujete za razvajanje v času vašega oddiha. Sobe, ki zadostijo potrebam in željam tako poslovnim gostom kot popotnikom, družinam, … Vse naše sobe smo opremili z mislijo na udobje in odlično počutje naših gostov.

Preberi več REZERVIRAJ ZDAJ

Restavracija in bar

Poleg številnih možnosti, ki jih ponuja že sama okolica, je prav zagotovo prvovrstno in nepozabno doživetje kulinarika .

Obroki polnega okusa vas ne bodo pustili ravnodušnih. Za vas kuhamo s srcem, izvirnostjo, ter po navdihu starih slovenskih receptov.

Za več informacij o rezervacijah smo na voljo na:
T: +386 (0)31 637 088
E: info@zaplata.si

Predavalnica in Konferenčna soba

Organizacija poslovnih srečanj odpira nove poti. Zato za vas gradimo tudi predavalnico oz. konferenčno sobo, opremljeno s sodobno opremo za izvajanje različnih delavnic, seminarjev, predstavitev in izobraževanj. Predviden rok otvoritve je 1. maj 2024.

KMALU!!!

Gražiranje avtomobila in Prevozi do letališča

Potujte brezskrbno z našim udobnim prevozom med našim gostoljubnim Hotelom Zaplata in letališčem Jožeta Pučnika Ljubljana! Z oddaljenostjo le 6 km in zgolj 10 minut vožnje z avtomobilom, vam ponujamo hitro in udobno pot od našega hotela do letališča ter nazaj.

Gostje lahko brezskrbno parkirajo svoje vozilo v naši pokriti garaži in se prepustijo uživanju v udobni vožnji do letališča ter nazaj do našega hotela. To omogoča nemoteno in prijetno potovanje, brez skrbi glede parkiranja ali iskanja prevoza.

Na voljo vam je zanesljiv prevoz v obe smeri, vsak dan, po izjemno ugodni ceni v eno smer. Rezervirajte svoj prevoz skupaj s hotelsko sobo preko naše spletne strani ali nam pošljite povpraševanje po elektronski pošti na info@zaplata.si. Prav tako smo vam na voljo preko telefonske številke +386 31 637 088.

 

Predavalnica in Konferenčna soba

Organizacija poslovnih srečanj odpira nove poti. Zato za vas gradimo tudi predavalnico oz. konferenčno sobo, opremljeno s sodobno opremo za izvajanje različnih delavnic, seminarjev, predstavitev in izobraževanj. Predviden rok otvoritve je 1. maj 2024.

KMALU!!!

Zadnje novice

Kaj smo ušpičili v Hotelu Oskar Zaplata? Preverite v naših spletnih novicah.

Vse novice